Nyitott laborgyakorlat

A két gyakorlatra 2004. március 6-án és 20-án kerül sor Budapesten az ELTE Kémiai Tanszékcsoportján. Két rövid eloadás után az elso alkalommal egy egy- szeru szervetlen kémiai szintézist végzünk el (stroncium-peroxid eloállítása). Közben a kromatográfia gyakorlatával is megismerkedhetnek a résztvevok. Két héttel késobb az eloállított terméket fogjuk titrálással vizsgálni.

A gyakorlatokon bárki, aki regisztrálja magát, részt vehet, amennyiben a hely engedi. Jelentkezni március 2-án éjfélig lehet. Az esetleges túljelentkezés esetén a korábbi eredmények és a motiváció alapján állítunk fel rangsort. Ha az érdeklodés nagyon kicsi lenne, emailben értesítjük az érdeklodoket a gyakorlat elmaradásáról.

Helyszín: ELTE Kémiai Tanszékcsoport, Budapest XI., Pázmány sétány 1/A (a Petofi híd budai hídfojének déli oldalán. A munkavédelmi eloírások miatt mindenki hozzon magával köpenyt és egy szüloi nyilatkozatot, amiben engedélyezik számára a laboratóriumi munkát. A gyakorlatok nem veszélyesek, de az eloírások megkövetelik ezt a nyilatkozatot.

Délelott 10 órakor kezdjük a foglalkozást és becslés szerint délután 4-5 óráig tarthat. Ha valakinek távoli lakhelye miatt szüksége van szállásra, 1000-1500 Ft-ért tudunk az ELTE kollégiumában helyet szerezni.

A jelentkezésrol azonnali email visszajelzés érkezik a megadott címre.

Név

E-mail cím

Évfolyam

Iskola

Lakcím

Korábbi eredmények

Miért akar résztvenni a gyakorlaton?

Kér szállást?

Nem Igen

Hányadikán estére?

Megjegyzés