Tudnivalók a válogató első fordulójáról | Címeink | Keresés | A lapok térképe | Feladatok    
   Kezdőlap Nyomtatható verzió



   Az előző év
   Évről-évre
   A következő év






A 34. Nemzetközi Kémiai Diákolimpia előkészítő és válogató tanfolyamát az ELTE Kémiai Tanszékcsoportja tartja 2002. április 23. és 30. között. A résztvevőket kedden 10 órára várjuk a tanfolyam helyszínén (Budapest XI., Pázmány sétány 1/A., -1.64-es terem). Ez a helyiség az épület északi tömbjének alagsorában, elég eldugott helyen található. Füzetet, íróeszközt, számológépet és laboratóriumi köpenyt mindenki hozzon magával.

Az előadások és laborok ebédszünettel 8-tól 18 óráig tartanak. A két munkával töltött nap után félnapos dolgozatírás következik. Pénteken és szombaton ismét oktatás következik, majd hétfő reggel újabb hosszú dolgozat. Keddre remélhetően kiderül, hogy ki az a legjobbnak bizonyuló 10-12 versenyző, akit újabb egyhetes intenzív munkára hívunk vissza. Ez május 23-31. között lesz várhatóan.

Sajnos az idén nem tudunk a résztvevőknek sem étkezési, sem utazási támogatást adni technikai és pénzügyi problémák miatt. A vidéki diákok a tanfolyam ideje alatt az ELTE Budaörsi úti Kollégiumában kaphatnak szállást. Címe: 1117 Budapest, Budaörsi út 95-101.

Azonnali választ kérünk, hogy a felkért diákok részt kívánnak-e venni az előkészítőn és kérnek-e kollégiumi elhelyezést. A visszajelzést a 209-0602 faxszámra vagy a olimpia@chem.elte.hu email címre várjuk. Mindenkitől, még a részt venni nem kívánóktól is kérünk értesítést. Kollégiumi helyet csak korlátozott ideig tudunk szerezni.

Gratulálunk minden résztvevőnek.